Verkada en Explicate 3

Verkada en Explicate delen visie op toekomst facility management en gebouwbeheer

Verkada is een ware pionier op het gebied van cloud-gebaseerde fysieke beveiligingsoplossingen. De missie van Verkada is “to protect people and property in a privacy sensitive way” -mensen en goederen op een privacygevoelige manier beschermen.

Verkada’s “Command Center” is de thuisbasis voor beheerders van het platform. Alle Verkada producten worden beheerd, gemonitord en er wordt over gerapporteerd via dit ene platform, dat zowel met uw mobiel als via de desktop toegankelijk is. Hierdoor kunt u uw beveiligingsapparatuur altijd en overal beheren en bekijken.

Naast het feit dat Verkada vanaf één platform wordt beheerd, zit de kracht ook in de architectuur: de hybride cloud. Eenvoudig gesteld maakt de hybride cloud het mogelijk om overbodige hardware (zoals een NVR of DVR in het geval van camera’s) uit de installatie weg te halen, waardoor flexibelere en meer schaalbare systemen mogelijk worden. Bovendien is er zo meer controle over de privacy van uw gegevens mogelijk.

Maar Verkada gaat niet alleen over beveiliging. Het portfolio omvat ook oplossingen voor bezoekersbeheer, het meten van luchtkwaliteit (en detectie van vapen), intercom en alamering. Daarmee biedt Verkada een veilige en schaalbare oplossing voor geïntegreerd gebouwbeheer.

“Tijdens de gesprekken met Verkada raakte ik steeds meer onder de indruk van de functionele en technische eigenschappen van het portfolio van Verkada. Het bedrijf heeft de laatste jaren op basis van een heldere visie op facility management en beveiliging gewerkt aan een platform waarmee gebouwbeheer en beveiliging een flinke impuls krijgen op het gebied van schaalbaarheid en gebruiksgemak. De mate van integratie is ongekend en de voordelen voor eigenaren van vastgoed, installateurs van systemen en de beheerders en gebruikers van systemen zijn enorm. Ik zie er dan ook naar uit om in Nederland samen met Verkada de toekomst van facilitair management en beveiliging verder vorm te geven”, zegt Maarten Mijwaart van Explicate.

Komt u op 5 juni naar de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht?

Op 5 juni vanaf 16.30 uur bent u van harte uitgenodigd om samen met Verkada en Explicate in The Green House in Utrecht de toekomst van facilitair management en beveiliging te bespreken. De informele sessie staat in het teken van cocktails, hapjes en een korte presentatie van Verkada’s hybride cloud-aanpak en intelligente apparaten. Dit evenement is de ideale gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en te netwerken in een aangename omgeving, direct aansluitend op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en op loopafstand van de beursvloer.

Registreer u vandaag nog om uw plek veilig te stellen: https://www.verkada.com/uk/events/the-future-of-smart-facility-management/

Geplaatst in Berichten en getagd met , , , , , , .