Suprema Company Page

Suprema – Identification & Access Control

Suprema, een wereldmerk!

Het Zuid-Koreaanse Suprema timmert al jaren flink aan weg in de wereld van beveiligingssystemen. In eerste instantie vooral bekend vanwege de fraai vormgegeven biometrische stations op basis van vingerafdruk, maar tegenwoordig een gerespecteerd aanbieder van biometrische systemen (gezichtsherkenning en vingerafdruk), kaartlezers (proximity passen, smartcards, smartphones) en complete systemen voor toegangscontrole.

Enkele voordelen en unieke eigenschappen van Suprema:

  • Suprema ondersteunt waar mogelijk standaarden voor koppelingen, zoals OSDP en is geïntegreerd met veel systemen van derde partijen. U kunt kiezen voor inzet van afzonderlijke producten van Suprema of voor een complete oplossing.
  • Suprema producten bieden vaak de mogelijkheid om te kiezen voor eenvoudige bekabeling en snelle installatie of voor de meest veilige oplossing voor uw “high security”-omgeving.
  • Suprema producten combineren vaak meerdere technologieën, zoals biometrie én RFID. Dit biedt voordelen op het gebied van flexibiliteit én beveiliging.
  • Daarnaast zijn veel producten voorbereid op Mobile Access (met BLE en NFC), zodat u nu of later ook smartphones kunt gebruiken als virtuele toegangspas.
  • Suprema gaat serieus om met beveiliging en privacy. Het bedrijf is ISO 9001, 14001, 27001 en 27701 gecertificeerd en heeft daarnaast enkele slimme oplossingen voor het vinden van de juiste balans tussen biometrische accuraatheid en privacy (GDRP/AVG).

Suprema stelt zich voor…

Meer informatie:

Boek een demo

Meer informatie over de producten van Suprema in onze online catalogus.

Brochure met overzicht producten: Suprema Product Brochure EN

Suprema website: Supremainc.com

Suprema technische informatie: Support.supremainc.com

Suprema knowledge center: Kb.supremainc.com

Of neem contact met ons op voor meer informatie of een demo!