Voltreffer in beveiliging

De beste merken voor de beste oplossing

Beveiliging, veiligheid en gebouwbeheer

Explicate is gespecialiseerd in gebouwgebonden techniek. Op plekken waar veel mensen samen komen om te werken of om een andere reden te verblijven, is het belangrijk dat zij zich veilig en comfortabel voelen. De luchtkwaliteit en temperatuur in het gebouw moet op orde zijn, zodat mensen zich prettig voelen en activiteit en gezondheid worden bevorderd. Liefst op een energiezuinige en slimme manier. De mensen die in het gebouw werken, wonen of er als bezoek zijn, moeten zich veilig voelen. Alleen mensen met de juiste toegangsrechten zijn er welkom. En de mensen met de juiste autorisatie moeten snel en eenvoudig naar binnen kunnen en door het gebouw kunnen bewegen. En als er eens wat gebeurt, dan moet er snel kunnen worden geschakeld, zodat de veiligheid van de mensen en de continuïteit van de organisatie niet in  gevaar komen.

Klinkt logisch toch? Wellicht. Maar niet altijd eenvoudig realiseerbaar. Gelukkig zijn er goede systemen beschikbaar die een slimme en effectieve bijdrage kunnen leveren!

 

De beste merken voor beveiliging en gebouwbeheer

 

Alleen maar marktleiders!

Explicate heeft als agent en distributeur een aantal merken geselecteerd die het verschil kunnen maken bij het realiseren van een goede oplossing voor uw klanten. Alle merken die we vertegenwoordigen zijn al jaren bezig en leveren technologie die zich in de praktijk heeft bewezen. Al onze leveranciers zijn zonder twijfel marktleider in hun thuisland en vaak ook in andere regio’s. Ze zijn gewend om systemen te leveren aan veeleisende klanten in cruciale toepassingen. Situaties waarin men op de toegepaste techniek moet kunnen vertrouwen.

Marktleider word je niet zomaar. En marktleidend blijven is misschien nog wel moeilijker. Het betekent dat systemen niet alleen solide moeten zijn, maar ook voldoende innovatief en vooral dat de systemen precies op de juiste wijze waarde toevoegen.

 

Suprema

Explicate is als “Authorized Partner” aangesteld als distributeur van Suprema voor de Nederlandse markt. Suprema beschikt over een uitgebreid aanbod aan producten en oplossingen op het gebied van biometrie (fingerprint en face recognition, ook als OEM modules), kaartlezers (voor HID, MIFARE en alle gangbare passen),  mobile access (uw smartphone als toegangspas), tijdregistratie en toegangscontrole.

Het gehele aanbod van Suprema is bij Explicate verkrijgbaar. Als u het product van uw keuze niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. We doen u graag een aanbieding.

 

Gamanet

Explicate is “Alliance Partner” aangesteld als vertegenwoordiger van Gamanet in markt in Nederland en België. Explicate verkoopt C4-licenties en is eventueel ook beschikbaar voor ondersteuning en trainingen. De software C4 van Gamanet  kan het beste worden omschreven als een Security Management Systeem (SMS) of een PSIM (Physical Security Information Management) systeem.

Gamanet kent diverse basislicenties en licenties voor drivers om systemen van derde partijen te koppelen. We informeren u graag.

 

Fidelix

Explicate is aangesteld als agent voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt voor Fidelix. Het BMS-systeem van Fidelix is in zijn geheel als oplossing voor gebouwautomatisering in te zetten, maar kan ook modulair worden ingezet, bijvoorbeeld als OEM-product.

Het aanbod van Fidelix bestaat uit controllers, displays, IO-modules en draadloze sensoren. Maar ook diverse Cloud-diensten behoren tot het programma. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

 

Cosafe

Cosafe heeft Explicate aangesteld als agent voor de Nederlandse markt. De app en het bijbehorende beheerportaal zijn in Zweden razend populair als hulpmiddel voor het stroomlijnen van communicatie en het delen van informatie bij calamiteiten.

De licentiekosten voor Cosafe bestaan uit een basistarief per maand en een bedrag per gebruiker van de app. We demonstreren het eenvoudig te gebruiken en implementeren product graag aan u leggen u graag alles uit. Neem gerust contact op.