Sieza Company Page in Explcate.nl

Sieza – Peridect+ Perimeterbeveiliging

Betrouwbare partner uit Praag

Sieza is een Tsjechische fabrikant van beveiligingssystemen die al sinds 1991 op de markt is.

De producten van Sieza beveiligen de buitenschil van energiecentrales, gevangenissen, civiele en militaire luchthavens, fabrieken, maar ook van winkelcentra, appartementen en andere kritieke infrastructuren.

De oplossingen voor perimeterbeveiliging van Sieza worden inmiddels gebruikt in meer dan 50 landen en Sieza is vandaag de dag een robuust bedrijf dat dagelijks werkt aan de verdere perfectionering van haar producten en andere innovaties.

“Onze belangrijkste prioriteit is onze relatie met klanten en partners. Hun vertrouwen in ons, onze producten en diensten is zowel een inspiratie als een plicht om de beste oplossingen voor perimeterbeveiliging te leveren!” zegt Petr Řačák, CEO van Sieza.

Peridect+: Hekwerksensoren met een enorme plus

Systemen die de eerste verdedigingslinie vormen tegen indringers worden perimeterbeveiliging of perimeterdetectiesystemen genoemd. De officiële naam van deze systemen is PIDS (Perimeter Intrusion Detection Systems). Peridect+ behoort tot de categorie Barrier-Mounted PIDS (geïnstalleerd op een fysieke barrière, bijv. een hek). In het algemeen is dit precies wat je zou denken – omheiningen en poorten die beveiligd zijn tegen externe bedreigingen.

Sieza Peridect+ op luchthvane

Hekwerkdetectoren zijn sensoren die rechtstreeks op de omheining worden geïnstalleerd en die indringers detecteren die de grens van de omheining proberen te overschrijden. Het doel van de omheiningssensoren is om indringers op hun weg naar binnen te detecteren en vroegtijdig te waarschuwen. Sensoren verhogen de veiligheid van beveiligde gebieden door detectie van pogingen om over de omheining te klimmen, deze door te knippen of op een andere manier te doorbreken.

Hekwerkdetectoren kunnen niet alleen op standaard omheiningen worden gebruikt, maar ook op niet-standaard soorten omheiningen en buitenmuren.

Sieza biedt ook detectoren die als ondergronds detectiesysteem kunnen worden geïnstalleerd, of die een combinatie van ondergrondse detectie en omheiningsdetectie kunnen combineren.

Sieza Peridect+ In Nederland

Meer informatie:

Boek een demo

Meer informatie over de producten van Sieza vindt u in onze online catalogus.

Peridect+ Brochure: Peridect_Plus_perimeteter_detection_system

Sieza website: Sieza.com

Of neem contact met ons op voor meer informatie of een demo!