Cosafe Company Page

Cosafe – Communicatie bij Calamiteiten

Effectief communiceren & informatie delen in crisissituaties

Cosafe is een innovatief communicatieplatform dat de veiligheid van werknemers verbetert door optimale informatievoorziening en communicatie met de organisatie en met collega’s. Duizenden gebruikers in de publieke sector, scholen, mkb-bedrijven en ook in grote ondernemingen vertrouwen op Cosafe voor het tijdig en effectief waarschuwen bij incidenten en calamiteiten, risico’s zoveel mogelijk te beperken en escalatie zo veel mogelijk te voorkomen.

Cosafe App

Handel sneller, stuur de juiste informatie naar de juiste persoon op het juiste moment en verkrijg meer grip op noodsituaties. Communiceer met uw medewerkers, stuur uw crisismanagementteam aan, delegeer taken en geef deel real-time informatie om de impact van het incident te minimaliseren.

Cosafe verbetert de veiligheid op de werkplek en zorgt voor 24/7 toegang tot belangrijke documenten, ongeacht waar uw werknemers zich bevinden. Onze datacenters bevinden zich in zwaar beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde en duurzame klimaat-neutrale datacenters in Zweden.

We maken alleen gebruik van Europese verwerkers en nemen gegevensbescherming zeer serieus. We garanderen een betrouwbare verwerking van persoonsgegevens en dragen er zorg voor dat data niet buiten Europa verwerkt of opgeslagen wordt.

Implementatie van Cosafe is snel en eenvoudig mogelijk. Een tweetal online workshops met uw team is vaak al voldoende om Cosafe in gebruik te nemen. Cosafe is niet alleen handig als er calamiteiten of incidenten plaats vinden, maar ook in de dagelijkse communicatie tussen mensen die in uw organisatie lid zijn van het crisisteam of die aangewezen als ‘first responders’ bij calamiteiten. Controlelijsten en documenten zijn bijvoorbeeld handige hulpmiddelen bij oefeningen en inventarisatie van risico’s.

De medewerkers in uw crisisteam kunnen de app gebruiken, maar ook alle andere mensen in uw organisatie (of erbuiten) kunt u via Cosafe een bericht sturen met ontvangstbevestiging.

Cosafe Technology is opgericht in 2014, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, en is ISO 27001 gecertificeerd.

 

Cosafe in 2 minuten

 

Meer informatie:

Meer informatie over de producten van Cosafe in onze online catalogus.

Cosafe Brochure met korte uitleg basisfuncties: Cosafe Brochure v2

Cosafe voor woningcorporaties: Cosafe Housing Corporations (Dutch) ver20230513

Cosafe website (Engels): Cosafe.com

Wilt u een demo of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!