Fidelix Company Page

Fidelix – Building Management Solutions (BMS)

Gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Fidelix in Oodi LibraryHet Finse bedrijf Fidelix is een ware pionier op het gebied van slimme gebouwautomatisering en klimaatbeheersing. Fidelix is opgericht in 2002 en het hoofdkantoor is gevestigd in Vantaa. Het bedrijf heeft bijna 300 mensen in dienst en is sinds de oprichting twee decennia geleden uitgegroeid tot de absolute  marktleider in Finland. Meer dan 25.000 gebouwen in Finland en Europa zijn momenteel uitgerust met de slimme gebouwbeheeroplossingen van Fidelix.

Enkele voordelen van de Fidelix BMS-oplossing zijn:

  • Flexibele en robuuste topologie met technologie die zich ruimschoots in de praktijk heeft bewezen. Het product is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Finland.
  • Fidelix BMS is een kosteneffectieve oplossing: het licentieschema is eenvoudig en eerlijk. De operationele kosten voor installatie en ondersteuning zijnbeperkt door de efficiënte programmering en implementatie van Fidelix-componenten.
  • Fidelix gelooft in open systemen en is gecommitteerd aan welbekende standaarden in de BMS-industrie, wat betekent dat interoperabiliteit met systemen van derden is gegarandeerd en dat klanten ervoor kunnen kiezen om een volledig Fidelix BMS te implementeren of om specifieke modules te selecteren.
  • Fidelix regelaars en displays zijn ook erg populair als OEM-onderdelen van producten als luchtbehandelingskasten. De regelaar en display zijn volledig naar eigen wens in te zetten en de leverbetrouwbaarheid van Fidelix is hoog.
  • De oplossingen van Fidelix zijn geschikt voor nieuwbouw, maar zijn ook goed voor retro-fit. Fidelix is te vinden in kleine installaties en in enorm grote en complexe systemen.
  • Fidelix heeft draadloze, batterij-gevoede sensoren voor het meten van de luchtkwaliteit in het assortiment. Deze sensoren zijn eenvoudig te installeren. De batterijen gaan 8-10 jaar mee.
  • Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

 

Fidelix maakt gebouwen slimmer

 

Meer informatie

Meer informatie over de producten van Fidelix in onze online catalogus.

Zie de brochure van Fidelix voor een overzicht van oplossingen: Product Catalogue – 2023 – NL

De website van Fidelix: Fidelix.com

Fidelix op Youtube: https://www.youtube.com/@fidelixautomation

Of neem contact op met Explicate voor meer informatie.