FSS EVENT 2024

Veel nieuws op het FireSafety & Security Event 2024

Het Firesafety & Security Event 2024 vindt plaats op woensdag 10 en donderdag 11 april 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook dit jaar is Explicate van de partij om u bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen van onze partners.

Suprema Toegangscontrole en Biometrie

Op onze stand zijn de bekende identificatie-apparaten van Suprema in werking te zien, zoals de populaire BioStation 3. Gezichtsherkenning, kaartlezer, QR-code lezer, touchscreen, video streaming: Deze krachtpatser kan het allemaal. Bovendien ondersteunt het apparaat nu ook het concept “Template on Mobile”, waardoor aan eventuele zorgen over privacy tegemoet gekomen wordt.

Gamanet PSIM

Wist u dat het Physical Security Information Management-systeem (PSIM) van Gamanet, C4, onder diverse namen inmiddels al meer dan 2000 keer geïnstalleerd is in uiteenlopende projecten in de Benelux? Dit jaar zal de nieuwste versie van het systeem, C4 Transformers, officieel worden gelanceerd. Nog eenvoudiger integratie, nog betere automatisering en nog betere interactieve kaarten en overzichten: Security Managers zijn nu volledig ‘in control’.

Carrida Kentekenherkenning

De Plate-I kentekencamera, ook bekend van Kentekenlezer.nl, wint snel aan populariteit. Duits design en Duitse software, hardware uit Taiwan en tegen een zeer scherpe prijs: Een perfectie optie voor beveiliging en parkeren. Carrida Technologies komt dit jaar met een nieuwe camera: Een kentekencamera in Dome-uitvoering. Buiten bereik op te hangen van onwelwillenden. Met zoom-mogelijkheid. Een interessante nieuwe toevoeging aan de wereld van ANPR. Kom hem bekijken op het FireSafety & Security Event!

Cosafe App voor Crisiscommunicatie

Snel en eenvoudig alarmeren en vervolgens optimaal in verbinding staan met de rest van uw team en zo de impact van incidenten beperken? Met de Cosafe App van de Zweedse marktleider Cosafe Technologies kan het. De app is erg eenvoudig in gebruik en bovendien vanaf nu ook in de Nederlandse taal beschikbaar! Wel een alarmprocedure, maar nog geen goede tool om te alarmeren en communiceren? Kom dan eens praten over de mogelijkheden van Cosafe.

Fidelix Gebouwautomatisering

Fidelix is in Finland al jaren marktleider, maar het bedrijf heeft ook internationale aspiraties. Om die ambitie kracht bij te zetten, is het bedrijf druk doende om het hele platform nog eens een upgrade te geven. Volledig gebaseerd op open standaarden en daardoor compatibel met elk systeem in de markt. Geen onverwachte licentiekosten. En met programmeertools die u zonder bijkomende kosten kunt downloaden. En met een beetje hulp kunt u zo aan de slag! Een portfolio dat ook zeer geschikt is voor OEM-toepassingen.

Gratis registreren!

Heeft u zich al geregistreerd voor hét evenement op het gebied van beveiliging dit jaar? Zo niet, doe dat dan via deze link.

Geplaatst in Berichten en getagd met , , , , .