Fidelix OEM solutions

Controllers en touchscreens van Fidelix ook zeer populair als OEM-componenten

Levert u oplossingen en producten op het gebied van klimaatbeheersing of luchtbehandeling voor gebouwen? Heeft u uw eigen producten en oplossingen ontwikkeld, maar vertrouwt u (gedeeltelijk) op componenten van derden voor bediening, besturing en de interactie met gebruikers? Het portfolio aan OEM-componenten van Fidelix biedt u wellicht goede mogelijkheden voor het op de markt brengen van een nog overtuigender en meer onderscheidende oplossing.

Perfecte controle

Uw luchtkwaliteit- of klimaatbeheeroplossing bestaat ongetwijfeld uit meerdere componenten en apparaten, zoals ventilatoren, filters, luchtpompen, warmtewisselaars, allerlei sensoren en actuatoren en wellicht nog andere onderdelen. Het verzamelen van informatie van sensoren en het aansturen van actuatoren is iets waar Fidelix controllers in excelleren. Op basis van onze jarenlange ervaring in klimaatbeheersing en gebouwautomatisering aan de ene kant, en toewijding om te voldoen aan industrienormen aan de andere kant, zijn onze controllers voor u misschien wel de perfecte oplossing. Controllers voor bijna elke grootte en complexiteit van systemen zijn beschikbaar. En ze kunnen allemaal vrij worden geprogrammeerd om exact aan uw vereisten te voldoen.

De beste gebruikerservaring

Een aantrekkelijke grafische gebruikersinterface. Besturingselementen die gemakkelijk te begrijpen zijn. Tijdige terugkoppeling aan de gebruikers die onnodige fouten of schade voorkomen. Een touchscreen voor eenvoudige, intuïtieve toegang: Dat is misschien wel wat ook uw klanten van uw systeem verwachten wanneer ze het gebruiken. Fidelix heeft een verscheidenheid aan touchscreens beschikbaar in verschillende formaten die wellicht perfecte bij uw systeem passen. Full colour en grafisch volledig aanpasbaar aan uw huisstijl en uw gebruiksvriendelijkheidseisen.

Voorbeeld van een populaire combinatie

Fidelix MultiDisplay

Een van de meest populaire combinaties van producten van Fidelix voor OEM-toepassingen, is de combinatie van de Multi24 controller en de multiDISPLAY.

De multiDISPLAY, een 3,5 inch full colour touchscreen, is ooit ontwikkeld als bedieningspaneel in hotelkamers, ziekenhuizen, appartementen en in luxere woningen. De multiDISPLAY ondersteunt Modbus en is volledig vrij te programmeren. Dit bracht Fidelix partners er toe de multiDISPLAY ook als bedieningspaneel voor vele andere toepassingen te gebruiken; Sluit de multiDISPLAY aan op onze multi24 module, rechtstreeks op onze FX-regelaar, of op elk apparaat dat Modbus over RS485 ondersteunt, en u heeft een volledig vrij aan te passen gebruikersinterface voor uw luchtbehandelingskast, jacuzzi, warmtepomp, industriële wasmachine, etc. In Nederland is het product bijvoorbeeld ook ingezet in laminaire flowkasten.

Voordelen van Fidelix als OEM-leverancier

Waarom kiezen voor Fidelix als uw leverancier? Waarom onze producten selecteren om uw systemen te verbeteren? We geven graag een aantal goede argumenten:

  • Fidelix is al meer dan twee decennia marktleider in Finland. Meer dan 20.000 gebouwen in Europa, voornamelijk in Scandinavië, zijn uitgerust met onze gebouwbeheersystemen, controllers, IO-units, displays en draadloze sensoren.
  • Fidelix voldoet aan industrienormen. Onze Modbus-apparaten zijn bijvoorbeeld vrij programmeerbaar.
  • Onze producten worden uit voorraad geleverd en komen meestal binnen een week na uw bestelling aan op de bestemming van uw keuze.
  • Onze producten zijn 100% getest voordat ze onze fabriek in Finland verlaten en hebben een garantie van twee jaar tegen defecten.
  • Ons team van programmeurs is beschikbaar om u te helpen of om volledig namens u te programmeren. Binnen de afgesproken termijn. Op het kwaliteitsniveau dat u mag verwachten van een professionele leverancier uit Europa.
  • Ons trouwe klantenbestand van OEM-klanten is het bewijs van het feit dat onze producten voldoen aan hun behoeften en de verwachtingen van onze klanten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over mogelijkheden om de Fidelix producten in te zetten in uw eigen systeem? Neem dan gerust contact met ons op.

Geplaatst in Berichten en getagd met , , , , , , , .