Fidelix seminar 16 mei

Fidelix organiseert seminar over gebouwbeheer

Op 16 mei aanstaande organiseert de Finse marktleider op het gebied van gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek Fidelix in Geertruidenberg een interessant seminar over hedendaagse uitdagingen en trends in gebouwbeheer, met de titel: “Oplossingen voor moderne uitdagingen in gebouwbeheer.”

Waltteri Rantanen, directeur “Sales & Lifecycle Services” heeft jarenlange ervaring op het gebied GBS-systemen en meet- en regeltechniek als onderdeel van de meest grote en complexe projecten in Scandinavië. Zo heeft hij actief meegewerkt aan mega-projecten als Mall of Tripla, het grootste winkelgebied in Scandinavië, maar ook aan vele retrofit projecten. Ervaringen en lessen uit deze projecten zal hij met delen in een interactieve sessie.

Guido J.C. van Erp volgt de markt voor gebouwautomatisering al jaren op de voet. Hij heeft mede aan de wieg gestaan van een bekend GBS-merk en is tegenwoordig internationaal actief voor Fidelix. Hij zal zijn licht laten schijnen op hedendaagse trends in gebouwbeheer.

Reinout Ederveen en Mijwaart zullen in een korte sessie de praktische voordelen illustreren van het GBS-systeem van Fidelix:

  • Volledig open en modulair opgebouwd
  • Volledig vrij programmeerbaar
  • Geen verborgen licentiekosten
  • Krachtige, optionele cloud-diensten

Ook zal aandacht worden besteed aan de draadloze sensortechnieken die momenteel steeds vaker ingezet worden om over betrouwbare data te beschikken over de stand van zaken in het gebouw.

Deze middag wordt u gratis aangeboden en uiteraard is gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken!

Het volledige programma is beschikbaar in deze uitnodiging:

U kunt zich per mail aanmelden voor dit seminar bij maarten.mijwaart@fidelix.com.

Geplaatst in Berichten en getagd met , , , , , , .