Explicate Suprema distributeur

Explicate distributeur van Suprema in Nederland

Per 1 juli 2023 zal Explicate B.V. actief worden in de Benelux als distributeur van Suprema, het gerenommeerde bedrijf uit Zuid-Korea dat veel bekendheid geniet als leverancier van producten voor biometrische herkenning, maar dat tegenwoordig een veel breder portfolio aan beveiligingssystemen levert.

Suprema is in 2000 gestart en heeft sindsdien een onstuimige groei doorgemaakt. In de eerste jaren van haar bestaan maakt het bedrijf furore met fraai vormgegeven en zeer goed functionerende vingerscan terminals.

Inmiddels wordt het bedrijf door A&S International jaarlijks genoemd bij de Top 50 van “Global Security Companies”, bestaan er meer dan 1,5 miljoen installaties met Suprema apparatuur, zijn er dagelijks meer dan 1 miljard mensen die gebruik maken van Suprema technologie en heeft het bedrijf een verkoopnetwerk in meer dan 140 landen wereldwijd.

Naast de vingerscan terminals, heeft Suprema tegenwoordig ook oplossingen voor gezichtsherkenning en bovendien ook nog eens een modern en compleet toegangscontrolesysteem (BioStar) in het assortiment beschikbaar.

“We zijn er trots op dat we installateurs en integrators in deze regio producten van dit kwaliteitsmerk kunnen leveren. Met de producten van Suprema zijn fantastische oplossingen op het gebied van beveiliging te realiseren. We zien uit naar een lange en succesvolle samenwerking!”, zegt Maarten Mijwaart van Explicate B.V.

Geplaatst in Berichten en getagd met , , , .