Black Friday Deals

Black Friday Deals bij Explicate

Black Friday, oorspronkelijk een Amerikaanse traditie, heeft zich wereldwijd verspreid als een dag van enorme kortingen en speciale aanbiedingen. Dit jaar is het op Vrijdag 24 november weer zover. In Nederland is deze dag vooral voor consumenten om te profiteren van deals, maar we zien het dit jaar ook als een een mooie aanleiding om u met onze oplossingen op het gebied van beveiliging en gebouwautomatisering kennist te laten maken.

Oorsprong van Black Friday

De term ‘Black Friday’ is diepgeworteld in de Amerikaanse geschiedenis en cultuur. De exacte oorsprong is onderwerp van discussie, maar de meest geaccepteerde verklaring verwijst naar de jaren 1950 in Philadelphia. In deze periode gebruikten politieagenten de term om de chaos te beschrijven die ontstond op de dag na Thanksgiving, wanneer een grote menigte de stad in trok voor het winkelen en voor het bijwonen van het jaarlijkse Army-Navy football spel. De straten waren overvol met voetgangers en auto’s, wat leidde tot lange werkdagen en extra drukte voor de politie.

Een schat aan oplossingen voor beveiliging en gebouwbeheer

De naam ‘Black Friday’ werd oorspronkelijk in een negatieve context gebruikt. Echter, in de late jaren 1980, begonnen detailhandelaren in de Verenigde Staten de term opnieuw te definiëren. Voor hen markeerde deze dag het punt waarop winkels ‘uit de rode cijfers’ (verlies) kwamen en ‘in de zwarte cijfers’ (winst) terechtkwamen, dankzij de significante toename van verkopen. Dit was het begin van de traditie waarbij winkeliers grote kortingen en promoties aanboden om klanten te lokken.

Door de jaren heen is Black Friday uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, met vele landen die deze dag aangrijpen om speciale verkoopacties te houden. Het symboliseert de start van het kerstinkoopseizoen, waarbij consumenten profiteren van de beste deals van het jaar. De impact van Black Friday is zo significant dat het niet alleen de detailhandel, maar ook de online markt en de B2B-sector beïnvloedt, zelfs in Nederland. Black Friday staat daarmee symbool voor het internationale karakter van veel B2B-markten.

Een Uitgelezen Kans om Kennis te Maken

Gevestigd in Nederland, zet Explicate zich in om geavanceerde technologische oplossingen aan te bieden die de veiligheid en efficiëntie van uw gebouwen verhogen. Ons portfolio bestaat uit een reeks producten van internationale marktleiders. Hier is een overzicht van hetgeen wij te bieden hebben:

 • Suprema – Biometrie en Toegangscontrole:
  Het Zuid-Koreaanse merk Suprema levert state-of-the-art biometrische beveiligingsoplossingen. Deze omvatten geavanceerde vingerscanners, gezichtsherkenningssystemen en toegangscontroles. Suprema staat bekend om zijn nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Maar Suprema levert ook een complete oplossing voor toegangscontrole en tijdregistratie.
 • Gamanet – Geïntegreerd Security Management:
  Gamanet, uit Slowakije, maakt beveilingssystemen beter beheersbaar met hun PSIM (Physical Security Information Management) software met de naam C4. Deze oplossing integreert verschillende beveiligingssystemen in één beheerbare interface, waardoor u volledige controle en overzicht behoudt over uw beveiligingsinfrastructuur en deze maximaal laat renderen.
 • Fidelix – Gebouwautomatisering:
  Uit Finland komt Fidelix, een expert in gebouwautomatisering. Hun oplossingen omvatten alles van regelaars en IO units tot geavanceerde SCADA-systemen en cloud-diensten voor remote beheer. Fidelix-producten zijn gericht op het creëren van een optimaal werk- en leefklimaat, terwijl ze bijdragen aan energie-efficiëntie en duurzaamheid.
 • Cosafe – Crisiscommunicatie en Incidentenbeheer
  De Zweedse expert Cosafe biedt een systeem voor crisiscommunicatie en het beheer van incidenten. Hun platform zorgt voor snelle en effectieve communicatie tijdens noodsituaties, gebruikmakend van een eenvoudig te gebruiken app en beheerportaal. Dit is cruciaal voor een snelle respons in tijden van nood.
 • Carrida Technologies – Voertuigidentificatie door kentekenherkenning
  Vanuit Duitsland introduceert Carrida Technologies hoogwaardige oplossingen voor voertuigherkenning. Hun systemen zijn ideaal voor toegangscontrole van voertuigen, verkeersbeheer en parkeeroplossingen, en bieden een nauwkeurige detectie en identificatie van voertuigen.

Black Friday Deals

Bent u installateur van beveiligingstechniek of meet- en regeltechniek? Heeft u interesse in kennismaking? We introduceren graag onszelf en ons portfolio. En tijdens de Black Friday week zullen we extra scherp aanbieden als u een offerte opvraagt!

Aarzel niet. Neem gerust contact met ons op!

Geplaatst in Berichten en getagd met , , , , , , , , .