Over Explicate

Explicate

"Het tot in detail analyseren en uitwerken van idee of principe", dat is de betekenis van het Engelse woord "Explicate". En precies dat zien we als één van onze kerncompetenties. We begrijpen technologie. We weten hoe zaken te doen. En we snappen verkoop. En we werken graag met u samen om uw bedrijfsdoelen te realiseren.

Als u actief bent in de branche van beveiligingstechnologie en als u fabrikant bent of vertegenwoordiger van een merk, dan helpen we u graag uw verkoopkanaal te versterken en het commercieel succes van uw partners te vergroten.

Als u actief ben als security manager en als u benieuwd bent hoe techniek ingezet kan worden om uw beveiligingsdoelstellingen te bereiken, dan help we u graag op weg.

Explicate en de Security Industry Group zijn initiatieven van Maarten Mijwaart. Maarten, geboren in 1973, heeft enkele decennia ervaring op gebied van management en commercie in technische branches, zoals de branche voor beveiligingstechniek. Hij heeft als directeur ruim ervaring opgedaan met het bouwen van een sterk merk in beveiliging.

Als u meer wilt weten over hoe we kunnen samenwerken, laten we dan "connecten" LinkedIn..

 

Securing Business Connections

Explicate verzorgt agentschappen voor verschillende merken in de beveiligingstechniek. Met deze partijen zijn we overeengekomen dat we ze officieel mogen vertegenwoordigen in specifieke regio's of segmenten en daarbij één of twee van de volgende activiteiten voor onze rekening nemen:

  1. Het vinden en activeren van nieuwe partners voor het verkoopkanaal.
  2. Als aanspreekpunt fungeren voor bestaande partners en daarbij professionaliteit garanderen in communicatie en optimalisatie van de verkoop.

Partners vinden, activeren en samen werken aan commerciële successen. Securing business connections!

 

Security On Screen

Explicate was de oprichter van de Security Industry Group op LinkedIn en is een trotse partner van Security On Screen.

 

Maarten Mijwaart Explicate