SecIndGroup.com en SecurityOnScreen.com

De grootste online community over fysieke beveiliging!

De Security Industry Group is de grootste groep over fysieke beveiliging op LinkedIn, met meer dan 115.000 leden. Daarnaast beheren we subgroepen met additioneel nog eens 25.000 leden en een email-database met meer dan 45.000 professionals.

Onze leden komen uit de hele wereld en zijn actief bij eindgebruikers als security manager or security professional. Adviseurs, fabrikanten en installateurs zijn ook goed vertegenwoordigd in de groep. Meer dan 40% van ons publiek is actief op managementniveau. Meer dan 17% behoort zelfs tot het hoger management.

Met volledige toewijding zetten we ons in om uw marketingactiviteiten te ondersteunen en we zien ons als graag als een uitbreiding van uw eigen marketingkanalen. Ons eigen Explicate Marketing Model kan helpen om onze samenwerking vorm te geven en de resultaten te optimaliseren. Als u hierover meer wilt lezen, raadpleeg dan onze Security Industry Group Media Kit:

Security Industry Group Media Kit v2021.4

 

SIG and SOS

Trotse partner van Security On Screen

We zijn trotse partners van Security On Screen. Security On Screen (SOS) is een initiatief van marketing-veteraan Peter Mawson. Security On Screen is een portaal met kwalitatief hoogwaardige video content over beveiliging en beveiligingstechniek.

SIG en SOS kunnen gecombineerd de best mogelijke ondersteuning leveren voor uw marketing- en PR-campagnes. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Raadpleeg dan de Security On Screen Media Kit:

Security On Screen Media Kit 2021