Security Industry Group

De online beurs voor beveiligingstechniek!

SecIndGroup.com is de online thuisbasis van de Security Industry Group en bijbehorende subgroepen op LinkedIn, met in totaal meer dan 145.000 leden en daarmee de grootste groep over fysieke beveiliging op het platform. Op LinkedIn kan het hier gevonden worden: https://www.linkedin.com/groups/75284/

Op SecIndGroup.com vinden professionals op het gebied van beveiliging de beste beveiligingssystemen voor hun situatie, achtergrondinformatie over de gebruikte technologie, nieuwe ontwikkelingen binnen de branche en mogelijkheden om te netwerken met andere vertegenwoordigers uit de sector. Net zoals op normale beurzen en evenementen, maar dan zonder te hoeven reizen.

Maarten Mijwaart

Aanbieders op gebied van beveiliging

Aanbieders van beveiligingstechniek kunnen hun producten en oplossingen op SecIndGroup.com presenteren. Producten worden overzichtelijk getoond en gecategoriseerd om ze makkelijk te vinden en te vergelijken. Op de site kunnen aanbieders direct aangeschreven worden.

Aanvragen gaan rechtstreeks naar de aanbieders. Het team van SecIndGroup.com speelt geen rol bij de communicatie tussen aanbieders en potentiële klanten. Bent u benieuwd welke partijen al meedoen? Kijk dan in de lijst met aanbieders..

Bent u een fabrikant of aanbieder van oplossingen voor beveiliging? Overweegt u om u aan te sluiten bij ons initiatief? Kijk dan eens naar onze exclusieve boodschap aan aanbieders (in het Engels).

Online Security Trade Show

Nieuws en Inzichten

Nieuws uit de sector, persberichten van de toonaangevende aanbieders, overnames en fusies in de beveiligingsbranche, 'specials' over specifieke onderwerpen: U vindt het allemaal in de sectie:Nieuws en Inzichten.

Voorbeelden: We gaven eerder een overzicht van aanbieders van mobile access aanbieders. We volgden het debat over gezichtsherkenning en privacy en hoe de technologie wordt gebruikt in stadions. We keken ook vooruit naar technologische trends die de branche voor beveiligingstechniek zou kunnen verstoren..

Als u persberichten, nieuws, whitepapers of artikelen heeft die u graag onder de aandacht zou brengen, neem dan gerust contact op of stuur een email naar press@secindgroup.com.

Vacatures op het gebied van beveiliging

Een speciale sectie met beveilingsgerelateerdeVacaturesis een belangrijk onderdeel op SecIndGroup.com. Wervers and zoekenden kunnen het onderdeel gebruiken om met elkaar in contact te komen. Kandidaten kunnen hun CV insturen. Wervende partijen kunnen hun vacatures plaatsen. En beide partijen hebben een eigen dashboard om informatie te beheren.

Om de sectie metVacaturesop gang te brengen, worden relevante vacatures uit diverse continenten en op diverse terreinen automatisch verzameld en geplaatst. Deze vacatures worden dagelijks ververst.

Als u hulp nodig heeft bij het vinden en selecteren van de juiste kandidaate voor uw vacature, neem dan eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om u te helpen.

Security Vacancies

Leren en ontwikkelen

Het is onze missie om de beveiligingsbranche meer transparant te maken voor security managers, adviseurs en installateurs. Een belangrijk aspect van deze missie is om kennis en informatie te delen over de technologie die binnen de branche wordt ingezet.

Om uw begrip van beveiligingstechniek en de toegevoegde waarde ervan te vergroten, delen we regelmatig video's over beveiliging. Als u een term of afkorting tegen komt die u niet kent, kijk dan eens in onze woordenlijst. En uiteraard is er ook veel informatie te vinden in onze"Nieuws en Inzichten"sectie.

Ook doorzoeken we het Internet voortdurend, kijkend naar relevant marktonderzoek over beveiliging en techniek. Veel van deze rapporten kunt u direct bij ons bestellen. Tot slot verzamelen we geautomatiseerd het laatste nieuws over beurzen en evenementen in de sectie Security Events en verzamelen we het laatste nieuws op de pagina Security News Feeds.

Security Education