Gamanet kiest Explicate B.V. als Alliance Member in Nederland

Gamanet a.s. - Een technologiebedrijf dat al sinds 2005 is gespecialiseerd in de ontwikkeling van open security management software - kondigt aan dat Explicate B.V. is aangesteld als nieuwe Alliance Member in Nederland. Explicate zal Gamanet vertegenwoordigen in de Nederlandse markt. Explicate zal klanten ondersteunen en het portfolio van Gamanet in de Nederlandse beveiligingsmarkt aanbieden. Gamanet zal Explicate daar volledig bij ondersteunen. Samen zullen de bedrijven zorg dragen voor succesvolle implementaties van C4.

 

 

Explicate Gamanet Alliance Partner

Over Gamanet

Gamanet a.s. is in Slowakije in 2005 opgestart als een technologiebedrijf, met softwareontwikkeling als voornaamste activiteit. Het integreren van systemen voor fysieke beveiliging is momenteel de belangrijkste activiteit. Het doel daarbij is een tijdloze en kwalitatief hoogstaande oplossing te realiseren. naast de thuismarkt in Centraal Europa, wordt het bedrijf inmiddels vertegenwoordigd in Oost Europa, Noord Amerika, Zuid Amerika, het Midden Oosten en Australië.

De belangrijkste oplossing van Gamanet is een softwarepakket voor het vereenvoudigd beheer van complexe gebouwgebonden installaties: Het geïntegreerde beveiligingssysteem "C4". Dankzij C4 kunt een eenvoudig alle onderliggende systemen en aangesloten apparaten monitoren, bedienen en beheren.

Zie de Gamanet website voor meer informatie over C4 en Gamanet.

 

 

Over Explicate

Explicate vertegenwoordigt als agent een aantal sterke merken op het gebied van beveiligingstechnologie. Het porfolio omvat veelal bedrijven die zich hebben bewezen in een specifieke regio of segment en die een groter publiek verdienen. Explicate begrijpt de technologie en doorziet het commerciële spel. We kunnen klanten daarom prima ondersteunen bij het bereiken van hun zakelijke doelstellingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Explicate:

Explicate BV
Broekhoekweg 34
7582 PT Losser
www.explicate.nl
gamanet@explicate.nl

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , , , , .

Geef een reactie