Banner Fidelix persbericht

Fidelix Building Automation Solutions breidt uit naar Nederland

De Finse leverancier van gebouwbeheeroplossingen (BMS) Fidelix Oy heeft onlangs aangekondigd dat het bedrijf heeft geïnvesteerd in lokale aanwezigheid in Nederland. In samenwerking met de lokale agentschappendienstverlener Explicate beschikt het bedrijf nu over lokale commerciële ondersteuningscapaciteit. Gecombineerd met de bestaande beschikbaarheid van technische en commerciële capaciteit in België, kan Fidelix nu gelokaliseerde diensten leveren aan alle regio’s in de Benelux.

Fidelix is ​​opgericht in 2002 en het hoofdkantoor is gevestigd in Vantaa. Het bedrijf heeft bijna 300 mensen in dienst en is sinds de oprichting twee decennia geleden uitgegroeid tot de lokale marktleider in Finland. Meer dan 25.000 gebouwen in Finland en Europa zijn momenteel uitgerust met de slimme gebouwbeheeroplossingen van Fidelix.

“Wij geloven dat dit voor ons het juiste moment is om te investeren in de internationale uitbreiding van ons verkoopteam. Onze oplossingen hebben bewezen effectief te zijn in het slim maken van gebouwen. Fidelix-technologie helpt organisaties om de kosten van energie en activiteiten met betrekking tot hun faciliteiten te optimaliseren en ondersteunt het werkende personeel bij het bieden van een optimaal klimaat en slimme gebouwautomatisering. Na Scandinavisch marktleider te zijn geweest, zouden we nu ook graag meer klanten in de Benelux zien profiteren van de voordelen van onze BMS-oplossingen”, zegt Azeem Mohammed, commercieel directeur van Fidelix.

Enkele voordelen van de Fidelix BMS-oplossing, zoals erkend door onze klanten:

  • Flexibele en robuuste topologie. Het product is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Finland.
  • Fidelix BMS is een kosteneffectieve oplossing: het licentiesysteem is eenvoudig en eerlijk. De operationele kosten voor installatie en ondersteuning zijn beperkt door de efficiënte programmering en implementatie van Fidelix-componenten.
  • Fidelix voldoet aan de industriestandaarden, wat betekent dat interoperabiliteit met systemen van derden gegarandeerd is en dat klanten ervoor kunnen kiezen om een ​​volledig Fidelix BMS te implementeren of specifieke modules te selecteren.

Over Fidelix:

Fidelix maakt gebouwen slim. Onze hoge expertise in technologieën is zichtbaar in oplossingen die de energiekosten, het binnenklimaat en de exploitatiekosten van gebouwen optimaliseren. Onze producten worden elke dag ontwikkeld, getest en werken onder veeleisende en extreme klimaatomstandigheden in Scandinavië en hebben een positieve invloed op het welzijn van meer dan een miljoen mensen.

Website: https://www.fidelix.com/

Geplaatst in Berichten en getagd met , , , .