Explicate als sponsor op de VBN Security Summit

Explicate heeft zich dit jaar voor het eerst als subsponsor verbonden aan de VBN Security Summit. De Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland telt bijna 400 beveiligingsspecialisten. Op 18 november vindt het evenement plaats in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Explicate verzorgt agentschappen voor verschillende merken in de beveiligingstechniek. Deze partijen vertegenwoordigen we in specifieke regio’s of segmenten. We helpen deze merken om nieuwe partners voor hun verkoopkanaal te vinden. Daarnaast fungeren we als aanspreekpunt voor bestaande partners en garanderen daarbij professionaliteit in communicatie en verkooptrajecten.

Ook in Nederland zijn we op zoek naar goede partners voor o.a. de volgende merken en oplossingen:

  • Security robots van SMP Robotics uit Amerika. Een oplossing voor situaties waarin het onmogelijk of lastig is voor menselijke bewakers om hun taak uit te voeren. Bijvoorbeeld omdat de omstandigheden voor mensen moeilijk zijn of omdat er bijvoorbeeld gas gedetecteerd moet worden.
  • Kentekencamera’s van Tattile. Italiaans design en Europese kwaliteit. Kentekencamera’s die in staat zijn om snel en betrouwbaar kentekens te lezen, maar die daarnaast bijvoorbeeld ook nog voertuigen kunnen classificeren en rijrichting en rijsnelheid kunnen inschatten.
  • Domox van Delightica: Een oplossing voor het visualiseren en gebruiksvriendelijk bedienen  van alarmsystemen, zoals bijvoorbeeld de ATS Advanced systemen van Aritech. Overzichtskaarten, alarmen, videobeelden en KNX-bediening in één app.
  • Oplossingen voor fysieke toegangscontrole van voertuigen van EL-GO Team. Zoals automatische bollards die voldoen aan de meest strenge certificeringen (K-levels). Maar ook oplossingen voor het plaatsen van schuivende bollards op plekken waar niet diep gegraven kan worden.

Als u aan de Security Summit deelneemt en als u vragen heeft of als u meer wilt weten, bel dan gerust Maarten Mijwaart op 06-19735553 of stuur een mail naar maarten@explicate.nl. Meer informatie is ook te vinden op https://explicate.nl.

Explicate als sponsor op de VBN Security Summit
Posted in Geen categorie.

Leave a Reply